Met deze rekenhulp kunt u heel eenvoudig uitrekenen voor welk bedrag uw woning verzekerd zou moeten zijn. Dat kan heel eenvoudig online.

Wanneer u de vragen beantwoordt ziet u direct de juiste verzekerde som. En wanneer u deze waardemeter aan ons 'verzendt' geven de meeste verzekeringmaatschappijen kort daarna een garantie tegen onderverzekering af. 

Een veilig gevoel.

Let op: Deze herbouwwaardemeter is uitsluitend te gebruiken voor "gewone" woonhuizen. U kunt de waardemeter dus niet gebruiken voor monumentale panden, grachtenpanden, zeer luxe bungalows, villa's of landhuizen en flats.

Komt u er niet uit? Bel ons even. Wij zullen u er graag mee helpen.  

Algemene vragen
%
%
%
%
%
% +/-

Gegevens verzekeringnemer
Dit formulier werd digitaal ingevuld via de website van CFAI Intermediair B.V. Voor zover nodig wordt CFAI Intermediair B.V. hiermee door de aanvrager gemachtigd dit formulier namens hem/haar rechtsgeldig te ondertekenen.

-o-o-o-o-o-o-o-o-

Zodra u hierboven op de button 'verzenden' klikt  ontvangen wij deze 'waardemeter' direct digitaal. Wij kunnen uw polis dan onmiddelijk aan laten passen. En zodra de betrokken verzekeraar de waardemeter aan uw dossier heeft toegevoegd geldt dan ook de garantie tegen onderverzekering. Wij zullen dat nauwkeurig voor u in de gaten houden.

U zult overigens ook direct een kopie van deze waardemeter in uw eigen e-mailbox ontvangen. Daarmee weet u zeker dat ook wij die ontvangen hebben.

Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Hypotheekrente nu al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Wat is het voordeel van hypotheek oversluiten?
meer informatie